|

Ekspozitë nga Goran Menkov “Arti i mykur, hibernim”

Qendra Informative – Kulturore në Shkup ju fton në ekspozitën individuale nga Goran Menkov, e titulluar “Arti i mykur, hibernim” , që do të mbahet në datën 19 nëntor,2013 (e martë) në sallonin e ekspozitës Imperial 2, me fillim në orën 20:00. Në ekspozitë do të paraqitet me 15 punime të punuara në teknikën: myk në pëlhurë, gipskarton, dru dhe të krijuara gjatë 2013-tës.

 • Qendra Informative – Kulturore në Shkup ju fton në ekspozitën individuale nga Goran Menkov, e titulluar “Arti i mykur, hibernim” , që do të mbahet në datën 19 nëntor,2013 (e martë) në sallonin e ekspozitës Imperial 2, me fillim në orën 20:00.
  Në ekspozitë do të paraqitet me 15 punime të punuara në teknikën: myk në pëlhurë, gipskarton, dru dhe të krijuara gjatë 2013-tës.
  Goran Menkov lindi në vitin 1987 në Shkup. Fakultetin e Arteve – Shkup, dega e pedagogjisë, drejtimi i artit, në klasën e prof. Rubens Korubin e mbaroi në vitin 2010.
  Kjo është ekspozita e parë personale, ndërsa në ekspozita në grup dhe koloni arti ka marr pjesë si në vend dhe jashtë tij.

   

  Ekspozita do të zgjasë deri me 31 nëntor 2013.

  Similar Posts