|

Ekspozitë nga Fatmir Stavileci

Qendra Informative-Kulturore në Shkup, ka nderin dhe kënaqësinë e veqantë të ju ftojë në ekspozitën e Fatmir Stavilecit, piktura, që do të mbahet me 20 tetor 2011 (e enjte), në Sallonet e ekspozitës Imperial 1 dhe 2, në orën 20:00.

FATMIR STAVILECI ka lindur në vitin 1947 në Shtime ndërsa prejardhjen e ka nga Gjakova, Kosovë. Akademinë e Arteve e ka mbaruar në Prishtinë, në klasën e prof. Tair Emra.

Piktori Fatmir Stavileci jeton dhe vepron në Shkup.

Similar Posts