|

Ekspozitë nga Emilija Bozhinovska

Te nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton ne ekspozite nga Emilija Bozhinovska, me 2 dhjetor, 2014 me fillim ne oren 20:30, ne sallonin Imperial 1.

Te nderuar,
Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton ne ekspozite nga Emilija Bozhinovska, me 2 dhjetor, 2014 me fillim ne oren 20:30, ne sallonin Imperial 1.
Emilija Bozhinovska u lind ne vitin 1967. F.A. e mbaroi ne Shkup ne vitin 1991 dhe gjithashtu prej te njejtit vit eshte anetare e SHPAM. Ka realizuar 8 ekspozita personale ne :Maqedoni, Bullgari dhe Spanje. Ka marr pjese edhe ne shume koloni arti ne vend dhe jashte vendit gjithashtu ka marre edhe shume cmime per punen dhe krijimet e saj.
Ne ekspozite do te prezantohet me 22 punime te punuara ne teknik te kombinuar , dhe te krijuara vitet e fundit.
Ekspozita do te zgjase deri me 13 dhjetor 2014.

Similar Posts