|

Ekspozitë – Nehat Beqiri me studentët e tij-NATA E BARDH

Ju informojmë se në Qendrën Informative Kulturore – Shkup, në Sallonin Imperial 2, në datën 06 tetor 2012 (ditë e shtunë), në orën 20:00, do të hapet ekspozitë nga Nehat beqiri dhe studentët e tij në kuadër të manifestimit NATA SË BARDHË.

Në ekspozitë do të prezantohen 20 punime nga 5 autor: bajramali Xhemaili, Elmedina Szlejmani, Gabriela Jovanovska, Minize Behluli dhe Shqiponja Isufi të gjithë apsolvent në klasën e prof. Nehat Beqirit, në fakultetin e Arteve pranë Universitetit të Tetovës.
Ekspozita do të jetë e hapur deri me 16 tetor 2012.

Similar Posts