|

Ekspozitë “Lulet Barok”, piktura, nga Justina Shallamaha dhe Dorota Pjatkovska nga Polonia.

Тë nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ju informon se në Sallonin e ekspozitës Imperial , me 10 mars (e martë) 2015, me fillim në orën 20:00 do të hapet ekspozita e titulluar “Lulet Barok”, piktura, nga Justina Shallamaha dhe Dorota Pjatkovska nga Polonia.

Тë nderuar,

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju informon se në Sallonin e ekspozitës Imperial , me 10 mars (e martë) 2015, me fillim në orën 20:00 do të hapet ekspozita e titulluar “Lulet Barok”, piktura, nga Justina Shallamaha dhe Dorota Pjatkovska nga Polonia.
Ekspozitën e organizon Shoqëria kulturore Maqedono – Polake “Vardar”, Shkup dhe Ambasada e Polonisë në Shkup, dhe ku do të ekspozohen piktura të punuara në pëlhurë dhe mëndafsh.

Similar Posts