|

Ekspozitë e skulpturave nga Viktor Llazarevski

Të nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ju informon se në Sallonin e ekspozitës Imperial 1 , me 2 prill (e martë) 2015, me fillim në orën 20:00 do të hapet ekspozita e skulpturave nga Viktor Llazarovski.

Të nderuar,
Qendra Informative Kulturore – Shkup ju informon se në Sallonin e ekspozitës Imperial 1 , me 2 prill (e martë) 2015, me fillim në orën 20:00 do të hapet ekspozita e skulpturave nga Viktor Llazarovski.. Në ekspozitë do të prezantohen 32 skultura të punuara me dru dhe të krijuara vitet e fundit.

Similar Posts