|

Ekspozitë e pikturave nga Valon Islami

Të nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ju informon se në sallën Imperial 2 , me 16 mars (e hënë) 2015, me fillim në orën 20:00 do të mbahet ekspozitë nga Valon Islami

Të nderuar,
Qendra Informative Kulturore – Shkup ju informon se në sallën Imperial 2 , me 16 mars (e hënë) 2015, me fillim në orën 20:00 do të mbahet ekspozitë nga Valon Islami. Kjo është ekspozita e parë personale e autorit ku do të prezantohet me 28 punime të punuara në teknikën akril në pëlhurë dhe letër.
Ekspozita do të jetë e hapur deri me 27 mars, 2015.

Similar Posts