|

Ekspozitë e pikturave nga Goce Ilievski

Goce Ilievski është i lindur në vitin 1988 në Shkup. Diplomon në Fakultetin e Arteve në Shkup, degën e pikturës me drejtim konservim, në klasën e prof. Zhaneta Vangeli.

Goce Ilievski është i lindur në vitin 1988 në Shkup. Diplomon në Fakultetin e Arteve në Shkup, degën e pikturës me drejtim konservim, në klasën e prof. Zhaneta Vangeli.
ka realizuar 10 ekspozita personale (tetë në Republikën e Maqedonisëdhe dy ne Austri).
Pjesmarës në më shumë ekspozita në grup dhe koloni artistike në vend dhe jashtë vendit.
Është fitues i çmimit “Brusha e artë” , çmimit “Lazar Liçenoski” dhe çmimt të blerjes nga Komuna e Karposhit në konkursin për akuarel.
Në konkurs do të ekspozohen vepra të punuara në teknikën vaj, të krijuara vitet e fundit.
Ekspozita do të jetë e hapur deri më 30 nëntor 2014.

Similar Posts