|

Ekspozitë e grafikave nga Evgenij Pantev

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në ekspozitën e grafikave nga Evgenij Pantev. Hapja do te bëhet me datën 05 nëntor, 2013 (e martë), në orën 20:00, në sallonin e ekspozitës Imperial 2.

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në ekspozitën e grafikave nga Evgenij Pantev. Hapja do te bëhet me datën 05 nëntor, 2013 (e martë), në orën 20:00, në sallonin e ekspozitës Imperial 2.
Evgenij Pantev u lind në vitin 1966 në Sofje të Bullgarisë.
Ka diplomuar në Fakultetin e Artit dega – grafik dhe disenj grafik në Shkup në vitin 1991.
Aktualisht është në studime pasdiplomike në Fakultetin e Artit në Shkup.

me respekt, Qendra Informative Kulturore – Shkup

Similar Posts