Ekspozita tradicionale “Formati i vogël”

Në Qendrën e Informative Kulturore – Shkup, në sallën e ekspozitës – Imperial 1, e martë, 18 dhjetor 2018, me fillim në orën 20:00, do të hapet ekspozita tradicionale “Formati i vogël”, 2018 e organizuar nga SHPAM dhe QIK – Shkup.

Similar Posts