EKSPOZITË E PIKTORES MJELLMA GORANCI FIRZI NGA PRISHTINA NË QIK – SHKUP

EKSPOZITË E PIKTORES MJELLMA GORANCI FIRZI NGA PRISHTINA NË QIK - SHKUP Në Qendrën Informative Kulturore – Shkup do të mbahet ekspozitë nga piktorja Mjellma...

Tafa & Friends

QIK - Shkup ju fton në koncertin e tenorit Mustafa Imeri - Tafa & Friends, i cili do të mbahet më 04.12.2019 në sallën...

“Maqedonia nga Antika deri te koha jonë”Jusuf Buxhovi

Promovim i librit nga Jusuf Buxhovi "Maqedonia nga Antika deri te koha jonë" E enjte, 17.10.2019, në orën 19, Salloni 19:19

Promovimin e librit “Drama të reja” nga Tomislav Osmanli

Tomislav Osmanli (1956) është dramaturg, skenarist dhe prozator. Është autor i njëzet e tre librave, tregime të shkurtra, teori, tekste dramash dhe skenare...

Biljana Kamçeva, sopran/flautë, Ana Gaceva, piano

KONCERT Biljana Kamçeva, sopran/flautë Ana Gaceva, piano E mërkurë, 09.10.2019, në orën 20:00

“Jashtë kutisë” nga Vlado Pavleski.

QIK – Shkup ju fton në në Sallën e Ekspozitave - Imperial 1, e Martë, 1 Tetor 2019, në orën 20:00 në hapjen e...

FESTIVAL

TINGUJT E ÇARSHISË  2019

TINGUJT E ÇARSHISË  2019 Manifestimi “Tingujt e Çarshisë”,  organizohet nga Qendra Informative Kulturore – Shkup, dhe koncepti I projektit filloi me idenë për ringjalljen e ...

“SHKUPI LEXON”,

Qendra Informative Kulturore - Shkup ju fton në një shoqërim të përbashkët, në manifestimin tash më tradicional “SHKUPI LEXON”, i cili mbahet...

RONA NISHLIU Quartet “MINDIL”

Qendra Informative Kulturore - Shkup ju fton në promovimin e albumit të dytë të titulluar "MINDIL", nga RONA NISHLIU Quartet.Koncerti do të...

EKSPOZITË

EKSPOZITË E PIKTORES MJELLMA GORANCI FIRZI NGA PRISHTINA NË QIK – SHKUP

EKSPOZITË E PIKTORES MJELLMA GORANCI FIRZI NGA PRISHTINA NË QIK - SHKUP Në Qendrën Informative Kulturore – Shkup do të mbahet ekspozitë nga piktorja Mjellma...

“Jashtë kutisë” nga Vlado Pavleski.

QIK – Shkup ju fton në në Sallën e Ekspozitave - Imperial 1, e Martë, 1 Tetor 2019, në orën 20:00 në hapjen e...

Ekspozita: “Mbas 100 viteve”,Zllatko Bojkovski

Qendra Informative Kulturore - Shkup, ju fton në ekspozitën “Mbas 100 viteve” në sallonin e ekspozitës - Imperial 1, e mërkurë, 3 prill 2019....

Ekspozita tradicionale “Formati i vogël”

Në Qendrën e Informative Kulturore - Shkup, në sallën e ekspozitës - Imperial 1, e martë, 18 dhjetor 2018, me fillim në orën 20:00,...

Slavço Maksimovski Ekspozitë

Qendrën e Informative Kulturore - Shkup, në sallonin - Imperial 1, e enjte, 29 nëntor 2018. në ora 20:00. do të hapet ekspozitë e...

NJOFTIME

SUGJERIM – MASA TË QYTETIT TË SHKUPIT – KULTURA NË KOHËN E KORONA VIRUSIT

KULTURA NË KOHEN E KORONËS Qyteti i Shkupit prezantoi masat që përmbushin kërkesat e skenës së pavarur kulturore në...

KULTURA NË KOHËN E KORONËS!

Për shkak të dyerve të mbyllura të të gjitha institucioneve kulturore gjatë gjendjes së shpallur të jashtëzakonshme, Qyteti i Shkupit dhe...

RAPORT

RAPORTI 2019

SHKARKO PDF

RAPORTI 2018

RAPORTI 2018 SHKARKO NË PDF

PARTNERËT