Ekspozita Ndërkombëtare e Ballkanit”URA”

Тë nderuar, Ju informojmë se në Qendrën Informative Kulturore – Shkup, do të mbahet Ekspozita Ndërkombëtare e Ballkanit – Most, në sallonet e ekspozitës Imperial 1 dhe 2, me 17 shkurt (e martë) 2015, me fillim në orën 20:00. Тë nderuar, Ju informojmë se në Qendrën Informative Kulturore – Shkup, do të mbahet Ekspozita Ndërkombëtare e Ballkanit – Most, në sallonet e ekspozitës Imperial 1 dhe 2, me 17 shkurt (e martë) 2015, me fillim në orën 20:00. Në ekspozitë do të ekspozohen krijimet e piktorëve nga Maqedonia dhe Turqia. R. e Maqedonisë: prof.dr. Trajçe Bllayhevski, prof.dr. Fehim Huskoviq, prof.dr. Nikolla Smillkov, mr. Valentina Stefanovska Turqia: prof.dr. Sahit Byjykishlen, prof.dr. Alabej Karogël, prof.dr. Ajdin Ara, doc.dr. Zyhal Arda. Ekspozita do të jetë e hapur deri me 28 shkurt 2015.