|

Ekspozita Kolonia e 21 artistike Ndërkombëtare e Kërçovës 2014

Të nderuar, Qendra Informative – Kulturore në Shkup ju fton në hapjen e 21 të Kolonisë artistike ndërkombëtare të Kërçovës 2014, që do të mbahet të mërkurën, 22 tetor 2014, ora 20.00, në salllonin e ekspozitës Imperial 2.

Të nderuar,
Qendra Informative – Kulturore në Shkup ju fton në hapjen e 21 të Kolonisë artistike ndërkombëtare të Kërçovës 2014, që do të mbahet të mërkurën, 22 tetor 2014, ora 20.00, në salllonin e ekspozitës Imperial 2. Në ekspozitë do të eksponohen vepra nga 27 autorë nga: Maqedonija, Sërbija, Mali i Zi, Bosnja dhe Hercegovina, Ukraina, Rusija, Turqija, Kazakstani, Gjermanija, Bullgarija, Qiproja V., Koreja J. dhe Sudani
Ekspozita do të jetë e hapur deri më 31 tetor, 2014.

Similar Posts