|

“Ekskursione shkencore me materiale të reja përmes praktikës së mësimdhënies” nga Trajçe N. Gjelovski

Trajche N. Gjelovski ka lindur më 4 janar 1929 në fshatin Dabnishte – Kavadar. Nga profesioni është një mësues i departamentit me titullin, punonjës pedagogjik të shquar. Ai jeton dhe punon në Shkup që nga viti 1955 dhe aktualisht është pensionist.
Ai e kaloi gjithë jetën e tij të punës në aktivitetin arsimor.
Trajçe N. Gjelovski krijon aktivisht në dekadën e tij të nëntëmbëdhjetë të jetës së tij. Puna e fundit është “Ekskursione shkencore të studentëve”, I cili paraqet materialin dokumentar audio visual dhe pasqyrojnë kohën e aplikimit të mësimit të ambientit në vend.
Materiali “Ekskursione shkencore me materiale innovative përmes praktikës së mësimdhënies” është një dokumentar dhe pasqyron kohën e zbatimit të mësimit të ambientit në vendin tonë. Ai është botuar në formë të shtypur dhe audiovizive dhe tregon një duzinë ekskursione studentësh në të cilat studentët janë vendosur në pozitë aktive.
Librin do ta promovojnë mr. Tatjana Gogoska dhe Roza Vasilevska ndërsa moderator Zhaklina Muçeva.

Similar Posts