DITA E PIANOS – SHKUP 2020

Për shkak të situatës në të cilën gjindemi me virusin CoVid – 19, Dita e pianos 2020 u realizua online. Më 28 Mars, u postuan 78 inçizime të nxënësve pothuajse nga të gjitha shkollat e muzikës në R.M. së Veriut, në fun page faqen në fejsbuk, Piano day Skopje. Kjo ngjarje për herë të parë u realizua në kushte shtëpiake dhe ishte sfidë e vërtetë si për nxënësit, ashtu edhe për profesorët e tyre.

për më shumë video inçizime në faqen Piano day Skopje!

Similar Posts