Recitalin e pianistit Arda Mustafaoglu
|

Recitalin e pianistit Arda Mustafaoglu

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në Recitalin e pianistit Arda Mustafaoglu.Recitali do të mbahet më 19.12.2018, me fillim në orën 19:19,në sallonin 19:19.

Koncert “PIROLLO”
|

Koncert “PIROLLO”

Qendra Informative Kulturore – -Shkup ju fton në koncertin e Orkestrës Kamertale të Gjakovës “PIROLLO”, orkestër e të rrinjve nën udhëheqje artistike dhe dirigjent Pëllumb Vula dhe donatore Dorothea Fankhauser. Koncerti do të mbahet me 21 shtator, 2018, me fillim në orën 18:00, në Sallonin 19:19, në QIK – Shkup

KONCERT I ANSAMBLIT KAMERTAL PIANO – SEKSTET
|

KONCERT I ANSAMBLIT KAMERTAL PIANO – SEKSTET

KONCERT I ANSAMBLIT KAMERTAL PIANO – SEKSTET Enkelejda Zajmi Gorani – flautë Lejla Haxhiu Pula – piano Asterid Mustafa – klarinet Marina Arsova – oboa Vanço Stojanovski – fagot Goran Janev – hornë 15 dhjetor (e martë), 2015, me fillim në orën 20:00, Salloni 19:19 KONCERT I ANSAMBLIT KAMERTALPIANO –…

Blerim Grubi, violë dhe Arijana Kuriu Grubi, piano.
|

Blerim Grubi, violë dhe Arijana Kuriu Grubi, piano.

Të nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në koncert – Recital “Vepra të muzikës klasike shqiptare”, nga Blerim Grubi, violë dhe Arijana Kuriu Grubi, piano. Koncerti do të mbahet me 16 dhjetor (e mërkurë) 2015, me fillim në orën 20:00 në Sallonin 19:19. Të nderuar, Qendra Informative Kulturore…

Recital nga Bledar Zajmi, violonçello dhe Ertrita Ibrahimi, piano
|

Recital nga Bledar Zajmi, violonçello dhe Ertrita Ibrahimi, piano

Të nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ju informon se në Sallonin 19:19 , me 18 mars (e mërkurë) 2015, me fillim në orën 20:00 do të mbahet recital nga Bledar Zajmi, vilonçello dhe Ertrita Ibrahimi, piano. Në koncert do të ekzekutohen veprat nga: Beethoven, Janáček, Dvořák, Sokoli, Grieg, Martinů….

Ju fton në koncert nga Ansambli frymorë “CORONA” dhe Trio “VIVA ARTE”,Mustafa Imeri-tenor
|

Ju fton në koncert nga Ansambli frymorë “CORONA” dhe Trio “VIVA ARTE”,Mustafa Imeri-tenor

Qendra Informative – Kulturore në Shkup, ju fton në koncert nga Ansambli frymorë “CORONA” dhe Trio “VIVA ARTE”,Mustafa Imeri-tenor, që do të mbahet me datën 24 qershor 2015, në Sheshin “SKENDERBE”, në Çarshinë e Vjetër, me fillim në orën 22:00. Koncerti është në kuadër të ciklit “VIJMË…….” Qendra Informative –…