Promovim i librit nga Kiro Donev
|

Promovim i librit nga Kiro Donev

Qendra Informative – Kulturore në Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veqantë t’ju ftojë në promovimin e librit “Nga ditari i Vasko Pikaskos dhe Zorka Shestozborkës” (tregime për fëmijë), nga shkrimtari Kiro Donev. Promovimi do të mbahet në datën 16 nëntor, 2011 (ditë e mërkurë) në sallonin e ekspozitës Imperial…

Promovovim i librit “ Dy jastëk” nga Olivera Qorvezirova.
|

Promovovim i librit “ Dy jastëk” nga Olivera Qorvezirova.

Në Qendrën Informative Kulturore – Shkup, në datën 20.01.2011,në Sallonin 19,19 në orën 19:19 (ditë e enjte) do të promovohet libri “ Dy jastëk” nga Olivera Qorvezirova. Olivera Qorvezirova është autore e disa romaneve për fëmijë, libra të poezive dhe romane për të rritur. E mbaroi fakultetin Filologjik në Shkup,…

Promovim i librit “Portreti i fotografisë” i Sofija Grandakovska
|

Promovim i librit “Portreti i fotografisë” i Sofija Grandakovska

Promovim i librit “Portreti i fotografisë” i Sofija Grandakovska   Qendra Informative – Kulturore në Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë t’ju ftojë në promovimin e librit “Portreti i fotografisë”  nga Sofija Grandakovska,  me 10 mars, 2011 (ditë e enjte), në Sallonin 19:19, me fillim në orën 19:19. Sofija Grandakovska merret…

Promovimin e romanit “Gjorgi krejt kjo është e kotë” të autorit Goce Ristovski
|

Promovimin e romanit “Gjorgi krejt kjo është e kotë” të autorit Goce Ristovski

Të nderuar, Qendra Informative – Kulturore në Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë t’ju ftojë në promovimin e romanit “Gjorgi krejt kjo është e kotë” të autorit GoceRistovski, me 24 mars, 2011 (ditë e enjte), në Sallonin 19,19, me fillim në orën 19:19. Goce Ristovski është gazetar, publicist, kolumnist, kritik i artit…. Ristovski e ka…

Promovim i poemës “Paralajmëtarja”
|

Promovim i poemës “Paralajmëtarja”

Qendra kulturore informative – Shkup ka nder dhe kënaqësi të veçantë t’ju ftojë në promovimin e librit ”Paralajmëtarja” nga Mihail Renxhov, laureat i çmimit “Grigor Përliçev” për poemë më të mirë në vitin 2009, më datë 25.03.2010 në Sallonin  19,19, me fillim në orën 19,19.  Botues: Detska radost.Mihail Renxhov, poet,…