Literaturë

(Hi)stori/je nga dollapi – përzgjedhje nga erotika popullore maqedonase” nga Ana Martinoska

Të nderuar,Qendra Kulturore-Informative - Shkup, ju fton në promovimin e librit "(Hi)stori/je nga dollapi...

“Guaskë, folje” – Borçe Panov

​QIK – Shkup ju fton në promovimin e librit “Guaskë, folje”, nga Borçe Panov....

Akademik Ali Aliu është fitues i shpërblimit shtetëror 22 Nëntori

Akademik Ali Aliu është fitues i shpërblimit shtetëror 22 Nëntori, i cili ndahet për...

“ZI E BARDHË” nga Igor Jovçevski dhe Strip Revistës “9”

Të nderuar, QIK - Shkup јu fton në promovim e librit me ilustrime, "ZI E...

“PaRadOksiKon”, nga Tomisllav Osmanli

Të nderuar, QIK - Shkup јu fton në promovimin e librit "PaRadOksiKon", nga Tomisllav Osmanli....