Festivale

“Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”

Koncert dhe performancë artistike “Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”me fillim në orën 20:00...

Programi i dy ditëve të radhës për manifestimin “Tingujt e Çarshisë 2020”.

Programi i dy ditëve të radhës për manifestimin "Tingujt e Çarshisë 2020".

Ibër Deari si dhe filmit “Ballkoni” nga regjisorja Linda Zeqiraj

Pas projeksionit të filmit nën qiell të hapur dhe mjaft të suksesshëm...

Tuna заедно со Фортуна бенд

Altuna Sejdi - TUNA bashkë me Fortuna band do të na argëtojnë...

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në manifestimin tradicional “Tingujt e Çarshisë”

Qendra Informative Kulturore - Shkup ju fton në manifestimin tradicional "Tingujt e...