Ngjarje

“Dridhjet shpirtërore të digjitalizuara” nga Valmir Aziri

Të nderuar,Qendra Informative Kulturore - Shkup ju fton në hapjen e ekspozitës të titulluar...

(Hi)stori/je nga dollapi – përzgjedhje nga erotika popullore maqedonase” nga Ana Martinoska

Të nderuar,Qendra Kulturore-Informative - Shkup, ju fton në promovimin e librit "(Hi)stori/je nga dollapi...

КONCERT – Vlatko Gruevski dhe Andrej Naumov

КONCERT - 30.06.2021, 20h Imperial II Numër i kufizuar i publikut!

“Rrugëtim në kohë, vokalo-muzikorë”

"Rrugëtim në kohë, vokalo-muzikorë"Solistë:Mariana Boshkovska - mezzosopranEmili Hristoska - sopranKlasa: m-r Marija Naumovska MuratovskaPiano...

Koncert – Jetmir Mehmedi, Shlezen Pajaziti dhe Shkelzen Baftiari

Nesër - 15.06.2021Оra - 19:19hSalloni 19:19Numër i kufizuar i publikut!