KULTURA NË KOHËN E KORONËS

“Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”

Koncert dhe performancë artistike “Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”me fillim në orën 20:00 Sheshi Filipi...

Programi i dy ditëve të radhës për manifestimin “Tingujt e Çarshisë 2020”.

Programi i dy ditëve të radhës për manifestimin "Tingujt e Çarshisë 2020". Në vijim do...

Ibër Deari si dhe filmit “Ballkoni” nga regjisorja Linda Zeqiraj

Pas projeksionit të filmit nën qiell të hapur dhe mjaft të suksesshëm nga viti...

DEJAN BOZHINOVSKI – KOSKA

Të nderuar,Qendra Informative Kulturore - Shkup, në Sallën e Ekspozitës - Imperial 2, me...

Tuna заедно со Фортуна бенд

Altuna Sejdi - TUNA bashkë me Fortuna band do të na argëtojnë në edicionin...