Hyrja Falas” nga piktorja Marija Taleska.

Të nderuar,QIK - Shkup ju fton në ekspozitën e titulluar "Hyrja Falas" nga piktorja Marija Taleska. Ekspozita do të mbahet në...

Promovim – AVENTURË MAGJEPSËSE nga Ola Petrushevska

Promovimi i parë në kohë pandemie në parkun para QIK'ut, do të fillojë për disa minuta, i librit, AVENTURË MAGJEPSËSE nga...

“101 Jetë” nga Vesna Mojsova Çepishevska

QIK - Shkup Ju fton në promovimin e librit” 101 Jetë" nga Vesna Mojsova Çepishevska. Librin do ta promovojnë: Kristina Nikollovska VesnaMojsova...

E zezë – Me ngjyra”, nga Darko Anicin

Të nderuar, QIK – Shkup ju fton në ekspozitën e titulluar “E zezë – Me ngjyra”, nga Darko Anicin. Ekspozita do të...

EKSPOZITË E PIKTORES MJELLMA GORANCI FIRZI NGA PRISHTINA NË QIK – SHKUP

EKSPOZITË E PIKTORES MJELLMA GORANCI FIRZI NGA PRISHTINA NË QIK - SHKUP Në Qendrën Informative Kulturore – Shkup do të mbahet ekspozitë nga piktorja Mjellma...

Tafa & Friends

QIK - Shkup ju fton në koncertin e tenorit Mustafa Imeri - Tafa & Friends, i cili do të mbahet më 04.12.2019 në sallën...

FESTIVAL

TINGUJT E ÇARSHISË  2019

TINGUJT E ÇARSHISË  2019 Manifestimi “Tingujt e Çarshisë”,  organizohet nga Qendra Informative Kulturore – Shkup, dhe koncepti I projektit filloi me idenë për ringjalljen e ...

“SHKUPI LEXON”,

Qendra Informative Kulturore - Shkup ju fton në një shoqërim të përbashkët, në manifestimin tash më tradicional “SHKUPI LEXON”, i cili mbahet...

RONA NISHLIU Quartet “MINDIL”

Qendra Informative Kulturore - Shkup ju fton në promovimin e albumit të dytë të titulluar "MINDIL", nga RONA NISHLIU Quartet.Koncerti do të...

KULTURA NE KOHËN E KORONËS🦠

Hyrja Falas” nga piktorja Marija Taleska.

Të nderuar,QIK - Shkup ju fton në ekspozitën e titulluar "Hyrja Falas" nga piktorja Marija Taleska. Ekspozita do të mbahet në...

Promovim – AVENTURË MAGJEPSËSE nga Ola Petrushevska

Promovimi i parë në kohë pandemie në parkun para QIK'ut, do të fillojë për disa minuta, i librit, AVENTURË MAGJEPSËSE nga...

“101 Jetë” nga Vesna Mojsova Çepishevska

QIK - Shkup Ju fton në promovimin e librit” 101 Jetë" nga Vesna Mojsova Çepishevska. Librin do ta promovojnë: Kristina Nikollovska VesnaMojsova...

Ju informojmë se projektet (koncertet) e muzikës serioze që ishin pjesë e programit për vitin 2020

Të nderuar,Ju informojmë se projektet (koncertet) e muzikës serioze që ishin pjesë e programit për vitin 2020, nuk do të realizohen sepse...

EKSPOZITË

Hyrja Falas” nga piktorja Marija Taleska.

Të nderuar,QIK - Shkup ju fton në ekspozitën e titulluar "Hyrja Falas" nga piktorja Marija Taleska. Ekspozita do të mbahet në...

E zezë – Me ngjyra”, nga Darko Anicin

Të nderuar, QIK – Shkup ju fton në ekspozitën e titulluar “E zezë – Me ngjyra”, nga Darko Anicin. Ekspozita do të...

EKSPOZITË E PIKTORES MJELLMA GORANCI FIRZI NGA PRISHTINA NË QIK – SHKUP

EKSPOZITË E PIKTORES MJELLMA GORANCI FIRZI NGA PRISHTINA NË QIK - SHKUP Në Qendrën Informative Kulturore – Shkup do të mbahet ekspozitë nga piktorja Mjellma...

“Jashtë kutisë” nga Vlado Pavleski.

QIK – Shkup ju fton në në Sallën e Ekspozitave - Imperial 1, e Martë, 1 Tetor 2019, në orën 20:00 në hapjen e...

Ekspozita: “Mbas 100 viteve”,Zllatko Bojkovski

Qendra Informative Kulturore - Shkup, ju fton në ekspozitën “Mbas 100 viteve” në sallonin e ekspozitës - Imperial 1, e mërkurë, 3 prill 2019....

NJOFTIME

Ju informojmë se projektet (koncertet) e muzikës serioze që ishin pjesë e programit për vitin 2020

Të nderuar,Ju informojmë se projektet (koncertet) e muzikës serioze që ishin pjesë e programit për vitin 2020, nuk do të realizohen sepse...

KULTURA NË KOHËN E KORONËS!

Për shkak të dyerve të mbyllura të të gjitha institucioneve kulturore gjatë gjendjes së shpallur të jashtëzakonshme, Qyteti i Shkupit dhe Qendra...

RAPORT

RAPORTI 2019

SHKARKO PDF

RAPORTI 2018

RAPORTI 2018 SHKARKO NË PDF

PARTNERËT