КИЦ-Скопје ,ве кани на заедничко дружење , на манифестацијата СКОПЈЕ ЧИТА

КИЦ-Скопје ,ве кани на заедничко дружење , на манифестацијата СКОПЈЕ ЧИТА

Драги наши,Културно-Информативен Центар-Скопје ,ве кани на заедничко дружење , на манифестацијата СКОПЈЕ ЧИТА,која се одржува по пети пат,за да уживаме преку стиховите на поети од различна возраст ,на 14 октомбри, во 17:00часот . Проектот СКОПЈЕ ЧИТА V, го подготви поетесата Линдита Ахмети.Ве очекуваме.Маските и дистанца се задолжителни.Со почит,КИЦ-Скопје

СКОПЈЕ ЧИТА

СКОПЈЕ ЧИТА

Културно-Информативен Центар-Скопје ,ве кани на заедничко дружење , на манифестацијата СКОПЈЕ ЧИТА,која се одржува по четврти пат,за да уживаме преку стиховите на поети од различна возраст и со учесниците на Клубот на книгата ,на 12 јуни, во 18:00часот . Проектот СКОПЈЕ ЧИТА IV, го подготви поетесата Линдита Ахмети.

“Скопје  чита”
|

“Скопје чита”

“Скопје чита”, е проект предвиден за читање во текот на еден ден, на Калето на Скопје. Граѓаните од сите возрасти ќе бидат поканeтi да прочитат книжевни текстови како поезија, проза и слободни теми. Се разбира, секој е слободен да чита и од свои дела. Ќе се чита на македонски, албански…

“Скопје чита”, е проект предвиден за читање, кој ќе се одржи на 27 јули, 2016, со почеток во 12:00 часот до 20:00 часот на Калето на Скопје.
|

“Скопје чита”, е проект предвиден за читање, кој ќе се одржи на 27 јули, 2016, со почеток во 12:00 часот до 20:00 часот на Калето на Скопје.

ПОКАНА “Скопје чита”, е проект предвиден за читање, кој ќе се одржи на 27 јули, 2016, со почеток во 12:00 часот до 20:00 часот на Калето на Скопје. Граѓаните од сите возрасти се поканети да прочитат книжевни текстови како поезија, проза и слободни теми. Се разбира, секој е слободен да…