„Златни песни“ Астрит Стафаи & All star band

„Златни песни“ Астрит Стафаи & All star band

Почитувани, КИЦ – Скопје има чест и задоволство да Ве покани на настанот „Златни песни“ – Солистички концерт и промоција на албумот „Dedication“ на мултиинструменталистот Астрит Стафаи & All star band и гостинот Ардит Стафаи – вокал. Концертот ќе се одржи на 21.05.2021 со почеток од 19:00 часот, во Филхармонија…

„Сите заедно, за сите поубаво“ – Сељами Кољоња

„Сите заедно, за сите поубаво“ – Сељами Кољоња

Почитувани,КИЦ – Скопје има чест и задоволство да Ве покани на настанот „Сите заедно, за сите поубаво“ – Концерт рецитал на Сељами Кољоња со неговиот музички бенд. Концертот ќе се одржи на 28.05.2021 со почеток од 19:00 часот, во Филхармонија на Република Северна Македонија. * Салата ќе биде исполнета 30%…

КИЦ – Скопје како следна активност го реализираше проектот „Млади таленти“

КИЦ – Скопје како следна активност го реализираше проектот „Млади таленти“

КИЦ – Скопје како следна активност го реализираше проектот „Млади таленти“, на ден 21.12.2020 , во салонот 19:19.На концертот присуствуваа ученици од основното и средното музичко училиште „Илија Николовски – Луј“.