Извештај

ЗАВРШНА СМЕТКА 2020

ЗАВРШНА СМЕТКА 2020Преземи PDF ЗАВРШНА СМЕТКА 2020Преземи PDF

ЗАВРШНА СМЕТКА 2019

ПРЕВЗЕМИ PDF ПРЕВЗЕМИ PDF

Завршна сметка 2018

Download-FileПреземи

ЗАВРШНА СМЕТКА 2017

ЗАВРШНА СМЕТКА 2017ПРЕЗЕМИ PDF