|

Caged – Новела за љубов” од Вулнет Мухареми

Културно-Информативен Центар – Скопје, организира Промоција на книга ” Caged – Новела за љубов” од Вулнет Мухареми , на ден 11.06.2019г. –Салон 19:19, почеток во 19:19часот.
Книгата ќе ја промовираат, Салајдин Салиу,видео проекција LUMIERE,Теута Зекири-преведувач

Similar Posts