|

Blerim Grubi, violë dhe Arijana Kuriu Grubi, piano.

Të nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në koncert – Recital “Vepra të muzikës klasike shqiptare”, nga Blerim Grubi, violë dhe Arijana Kuriu Grubi, piano. Koncerti do të mbahet me 16 dhjetor (e mërkurë) 2015, me fillim në orën 20:00 në Sallonin 19:19.

Të nderuar,
Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në koncert – Recital “Vepra të muzikës klasike shqiptare”, nga Blerim Grubi, violë dhe Arijana Kuriu Grubi, piano.
Koncerti do të mbahet me 16 dhjetor (e mërkurë) 2015, me fillim në orën 20:00 në Sallonin 19:19.

Similar Posts