КОНКУРС – “ЗВУЦИТЕ НА ЧАРШИЈАТА“ 2021

КОНКУРС
Културно Информативен Центар – Скопје ги повикува сите уметници од различни области да конкурираат за манифестацијата “ЗВУЦИТЕ НА ЧАРШИЈАТА“ 2021 година.
Конкурсот ќе трае до 18.06.2021 година.
Заинтересираните страни треба да испратат кратка биографија, опис на проектот, програма која ќе ја изведуваат, слики кои ќе бидат изложени,фотографии, литературни дела и др.
Kонцертите и настаните ќе се реализираaт почитувајќи ги сите мерки и протоколи за заштита од корона вирусот.
Со почит, КИЦ – Скопје
e-mail: kic.muzickisektor@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published.