“Dridhjet shpirtërore të digjitalizuara” nga Valmir Aziri

Të nderuar,

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në hapjen e ekspozitës të titulluar “Dridhjet shpirtërore të digjitalizuara” nga Valmir Aziri me datë 8 qershor, 2021, në orën 19:00, në sallonet Imperial 1 dhe 2.

Leave a comment

Your email address will not be published.