„Сите заедно, за сите поубаво“ – Сељами Кољоња

Почитувани,
КИЦ – Скопје има чест и задоволство да Ве покани на настанот „Сите заедно, за сите поубаво“ – Концерт рецитал на Сељами Кољоња со неговиот музички бенд. Концертот ќе се одржи на 28.05.2021 со почеток од 19:00 часот, во Филхармонија на Република Северна Македонија.

* Салата ќе биде исполнета 30% oд нејзиниот капацитет со почитување на сите мерки и протоколи на Филхармонија на РСМ.

Картите за овој концерт се гратис и ќе може да ги подигнете во КИЦ – Скопје.
Kонтакт тел. – 070/727-397.

Leave a comment

Your email address will not be published.