“ЦРНО на БЕЛО” од Игор Јовчевски , и Стрип магазин “Деветка”

Почитувани,

Културно-Информативен Центар – Скопје, организира промоција на книга со илустрации , “ЦРНО на БЕЛО” од Игор Јовчевски , и Стрип магазин “Деветка”,од издавачката куќа СТРИП КВАДРАТ,на ден,4.09.2020г. во паркот пред КИЦ-Скопје, со дистанца меѓу посетителите и заштитни маски на посетителите , учесниците и организаторите ,почеток во 18:00часот.Промотори ќе бидат,Душко Кралевски,Никола Темков и Игор Јовчевски. Настанот ќе оди LIVE STREAM, на фб страната на КИЦ-Скопје.

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3404392129619958

Leave a comment

Your email address will not be published.