“СИТЕ ЗАЕДНО”, со ВЕНЕРА ЛУМАНИ, вокал, ЛИНД ИСЛАМИ, вокал и гитара, Клоди Хидри, тапани и Енри Фуша, синт.

Почитувани,

Културно Информативен Центар – Скопје има посебна чест и задоволство да ве покани на традиционалната манифестација „СИТЕ ЗАЕДНО“, со ВЕНЕРА ЛУМАНИ, вокал, ЛИНД ИСЛАМИ, вокал и гитара, Клоди Хидри, тапани и Енри Фуша, синт. Настанот ќе се одржи на плоштадот „МАЈКА ТЕРЕЗА“. (Пред просториите на Филхармонијата на Р.С.М. и Операта и Балетот) на 08 септември 2020 година, во 20:00 часот.
Задолжително маски и растојание

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3402309896494848

Leave a comment

Your email address will not be published.