E zezë – Me ngjyra”, nga Darko Anicin

Të nderuar, QIK – Shkup ju fton në ekspozitën e titulluar “E zezë – Me ngjyra”, nga Darko Anicin. Ekspozita do të hapet me 27 qershor 2020, në sallonin ekspozitës, Imperial 2.Autori do të paraqitet me 25 vizatime të punuara në teknikën akril në letër dhe të krijuara vitin e fundit.

Të nderuar, QIK – Shkup ju fton në ekspozitën e titulluar “E zezë – Me ngjyra”, nga Darko Anicin. Ekspozita do të hapet…

Posted by Kic Qik on Thursday, May 21, 2020

Изложба-Ekspozitë Црно – Шарено …

Posted by Kic Qik on Monday, June 1, 2020

Поврзани написи