Akademik Ali Aliu është fitues i shpërblimit shtetëror 22 Nëntori

Akademik Ali Aliu është fitues i shpërblimit shtetëror 22 Nëntori, i cili ndahet për kontribut në fushën politike, kulturore dhe jetën shoqërore...

“Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”

Koncert dhe performancë artistike “Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”me fillim në orën 20:00 Sheshi Filipi ll (Ura e Gurit).Performanca muzikore:Shkelzen Baftijari piano, Arben...

Programi i dy ditëve të radhës për manifestimin “Tingujt e Çarshisë 2020”.

Programi i dy ditëve të radhës për manifestimin "Tingujt e Çarshisë 2020". Në vijim do të postojmë edhe hartën...

Ibër Deari si dhe filmit “Ballkoni” nga regjisorja Linda Zeqiraj

Pas projeksionit të filmit nën qiell të hapur dhe mjaft të suksesshëm nga viti i kaluar, vendosëm që këtë projekt ta vazhdojmë...

DEJAN BOZHINOVSKI – KOSKA

Të nderuar,Qendra Informative Kulturore - Shkup, në Sallën e Ekspozitës - Imperial 2, me datë 17 shtator 2020, do të hapet ekspozitë...

Tuna заедно со Фортуна бенд

Altuna Sejdi - TUNA bashkë me Fortuna band do të na argëtojnë në edicionin e rradhës të manifestimit Tingujt e Çarshisë i...

FESTIVAL

“Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”

Koncert dhe performancë artistike “Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”me fillim në orën 20:00 Sheshi Filipi ll (Ura e Gurit).Performanca muzikore:Shkelzen Baftijari piano, Arben...

Programi i dy ditëve të radhës për manifestimin “Tingujt e Çarshisë 2020”.

Programi i dy ditëve të radhës për manifestimin "Tingujt e Çarshisë 2020". Në vijim do të postojmë edhe hartën...

Ibër Deari si dhe filmit “Ballkoni” nga regjisorja Linda Zeqiraj

Pas projeksionit të filmit nën qiell të hapur dhe mjaft të suksesshëm nga viti i kaluar, vendosëm që këtë projekt ta vazhdojmë...

KULTURA NE KOHËN E KORONËS🦠

“Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”

Koncert dhe performancë artistike “Tinguj vjeshte,ngjyra e tingullit”me fillim në orën 20:00 Sheshi Filipi ll (Ura e Gurit).Performanca muzikore:Shkelzen Baftijari piano, Arben...

Programi i dy ditëve të radhës për manifestimin “Tingujt e Çarshisë 2020”.

Programi i dy ditëve të radhës për manifestimin "Tingujt e Çarshisë 2020". Në vijim do të postojmë edhe hartën...

Ibër Deari si dhe filmit “Ballkoni” nga regjisorja Linda Zeqiraj

Pas projeksionit të filmit nën qiell të hapur dhe mjaft të suksesshëm nga viti i kaluar, vendosëm që këtë projekt ta vazhdojmë...

DEJAN BOZHINOVSKI – KOSKA

Të nderuar,Qendra Informative Kulturore - Shkup, në Sallën e Ekspozitës - Imperial 2, me datë 17 shtator 2020, do të hapet ekspozitë...

EKSPOZITË

DEJAN BOZHINOVSKI – KOSKA

Të nderuar,Qendra Informative Kulturore - Shkup, në Sallën e Ekspozitës - Imperial 2, me datë 17 shtator 2020, do të hapet ekspozitë...

30 VJET ART, nga piktori Reshat Ameti

Të nderuar, QIK -Shkup ju fton në ekspozitën jubilare 30 VJET ART, nga piktori Reshat Ameti.Në ekspozitë do të prezantohen krijime të...

Erë e ngjyrosur FU, nga Bllashka Mieva

Të nderuar, QIK – Shkup ju fton në hapjen e ekspozitës së pikturave të titulluar, Erë e...

Hyrja Falas” nga piktorja Marija Taleska.

Të nderuar,QIK - Shkup ju fton në ekspozitën e titulluar "Hyrja Falas" nga piktorja Marija Taleska. Ekspozita do të mbahet në...

E zezë – Me ngjyra”, nga Darko Anicin

Të nderuar, QIK – Shkup ju fton në ekspozitën e titulluar “E zezë – Me ngjyra”, nga Darko Anicin. Ekspozita do të...

NJOFTIME

INFORMATË PËR MANIFESTIMIN SHKUPI LEXON

Sivjet për shkak të pandemisë nuk arritëm t’i mbajmët takimet letrare SHKUPI LEXON V. Për këtë arsye QIK-u këto takime do t’i...

КОNKURS – “SHKUPI LEXON”

Qendra Informative Kulturore - Shkup I fton shkrimtarët (pa dallim moshe) të konkurojnë për manifestimin tradicional "SHKUPI LEXON".Konkursi do të zgjasë deri...

RAPORT

RAPORTI 2019

SHKARKO PDF

RAPORTI 2018

RAPORTI 2018 SHKARKO NË PDF

PARTNERËT