Ngjarje

EKSPOZITË E PIKTORES MJELLMA GORANCI FIRZI NGA PRISHTINA NË QIK – SHKUP

EKSPOZITË E PIKTORES MJELLMA GORANCI FIRZI NGA PRISHTINA NË QIK - SHKUP Në Qendrën Informative...

Tafa & Friends

QIK - Shkup ju fton në koncertin e tenorit Mustafa Imeri - Tafa &...

“Maqedonia nga Antika deri te koha jonë”Jusuf Buxhovi

Promovim i librit nga Jusuf Buxhovi "Maqedonia nga Antika deri te koha jonë" E enjte, 17.10.2019,...

Promovimin e librit “Drama të reja” nga Tomislav Osmanli

Tomislav Osmanli (1956) është dramaturg, skenarist dhe prozator. Është autor i njëzet e...

Biljana Kamçeva, sopran/flautë, Ana Gaceva, piano

KONCERT Biljana Kamçeva, sopran/flautë Ana Gaceva, piano E mërkurë, 09.10.2019, në orën 20:00