Известување

Ве информираме дека проектите (концертите) од сериозна музика кои беа дел од програмата за 2020

Почитувани,Ве информираме дека проектите (концертите) од сериозна музика кои беа дел од...

КУЛТУРА ВО ВРЕМЕ НА КОРОНА!

Со оглед на затворените врати на сите културни институции за време на...

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани, ВЕ ИНВОРМИРАМЕ ДЕКА СИТЕ МАНИФЕСТАЦИИ ШТО ГИ ОРГАНИЗИРА ЈУ КУЛТУРНО ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР –...

КОНКУРС

КОНКУРС Културно Информативен Центар - Скопје ги повикува изведувачите...