Tjetër

PROMOVIM I LIBRAVE

Tema: Ftesa – Promovim i librave, "Flasim shpejt" nga Snezhana Panoska, "Alltani dhe të...

Promovimi i librit Caged – Novelë për dashuri”, nga Vullnet Muharemi

Vullnet Muharemi lindi ne Tetovë 1982, ku kreu shkollën fillore dhe të...

“Në një frymë” nga Hristo Petresk

QIK-Shkup ju fton në promovimin e librit me poezi të titulluar “Në një frymë”,...

“Gjimnazijada” – një takim i talenteve 2019

Ngjarja kulturore "Gjimnazijada" - një takim i talenteve, është i pranishëm në skenën kulturore...

Boban Rajçinoski Koncert

Qendra Informative Kulturore - Shkup ju fton në Koncert - Boban Rajçinoski - tenor...