Tingujt e Çarshisë

Tingujt e Çarshisë 2018

Të nderuar, Në zemrën Çarshisë së Vjetër të Qytetit të Shkupit më 7 dhe 8...

Tingujt e Çarshisë

Te nderuar , Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton të jeni pjesë e...