Звуците на Чаршијата

Звуците на Чаршијата 2018

Почитувани, Во старото градско јадро на Скопската чаршија на 7 и 8 септември (петок и...

Звуците на чаршијата

Почитувани, Културно Информативен Центар – Скопје ве поканува на манифестацијата “Звуците на Чаршијата“, што...