Фестивал

„Звуците на Чаршијата“ 2019

Во старото градско јадро на Скопската Чаршија на 16, 17  и 18 септември 2019...

СКОПЈЕ ЧИТА

Културно-Информативен Центар-Скопје ,ве кани на заедничко дружење , на манифестацијата СКОПЈЕ ЧИТА,која се одржува...

Рона Нишлиу Квартет, “МИНДИЛ“

Културно Информативен Центар - Скопје ве поканува на промоција на вториот албум...

„ЕМИГРАНТ“

Драмската секција на Гимназија Алгоритам ви ја претставува урнебесната комедија „ЕМИГРАНТ“, на 24 април (среда)...

ВЕЈКА

Учениците од СУГС„Никола Карев“на 23.04.2019 ви ја претставуваат комедијата "ВЕЈКА"