Музика

Концерт на тенорот Мустафа Имери – Таfa & Friends

КИЦ - Скопје ве поканува на концертот на тенорот Мустафа Имери -...

Концерт на Билјана Камчева, сопран/флејта и Ана Гацева, пијано

Среда, 09.10.2019, во 20:00 часот Концерт на Билјана Камчева, сопран/флејта и Ана Гацева, пијано

Рона Нишлиу Квартет, “МИНДИЛ“

Културно Информативен Центар - Скопје ве поканува на промоција на вториот албум...