Настани

ИЗЛОЖБА НА ЛИКОВЕН УМЕТНИК ОД ПРИШТИНА, МЈЕЛМА ГОРАНЦИ ФИРЗИ

ИЗЛОЖБА НА ЛИКОВЕН УМЕТНИК ОД ПРИШТИНА, МЈЕЛМА ГОРАНЦИ ФИРЗИ ВО КИЦ -...

Концерт на тенорот Мустафа Имери – Таfa & Friends

КИЦ - Скопје ве поканува на концертот на тенорот Мустафа Имери -...

„Играш како што другиот ти свири“ од ИСМЕТ РАМИЌЕВИЌ

Мултимедијалниот проект од Циклусот МОЛК „Играш како што другиот ти свири“ од ликовниот уметник...

“Македоија од антика до денешно време”Јусуф Буџови

Промоција на книгата од Јусуф Буџови "Македоија од антика до денешно време" Четврток, 17.10.2019, во 19ч.,...

Концерт на Билјана Камчева, сопран/флејта и Ана Гацева, пијано

Среда, 09.10.2019, во 20:00 часот Концерт на Билјана Камчева, сопран/флејта и Ана Гацева, пијано