mediabal

Aenean vel pulvinar lorem, id sodales est. Phasellus a molestie dui. Maecenas consequat vehicula erat in porttitor. Quisque at varius nulla, in congue eros. Nulla a finibus dolor. Integer lorem elit, vestibulum imperdiet justo cursus, tincidunt cursus tellus. Etiam sed efficitur mauris, eu pharetra tellus. Donec volutpat purus tortor, eget fringilla ipsum convallis et.

Pellentesque et felis ut nisi dapibus tempor. Curabitur efficitur nisl nunc. Nunc feugiat mi tellus, a feugiat enim consequat ac. Donec vel justo vel sem rhoncus tristique a quis lorem.

KULTURA NË KOHËN E KORONËS!

Për shkak të dyerve të mbyllura të të gjitha institucioneve...

NJOFTIM

Të nderuar, JU INFORMOJMË QË TË GJITHA MANIFESTIMET TË CILAT I ORGANIZON IP...

RAPORTI 2019

SHKARKO PDF

EKSPOZITË E PIKTORES MJELLMA GORANCI FIRZI NGA PRISHTINA NË QIK – SHKUP

EKSPOZITË E PIKTORES MJELLMA GORANCI FIRZI NGA PRISHTINA NË QIK - SHKUP Në...

Tafa & Friends

QIK - Shkup ju fton në koncertin e tenorit Mustafa Imeri -...
555 POSTS
0 COMMENTS

Latest posts

SUGJERIM – MASA TË QYTETIT TË SHKUPIT – KULTURA NË KOHËN E KORONA VIRUSIT

KULTURA NË KOHEN E KORONËS Qyteti i Shkupit prezantoi masat që përmbushin kërkesat e skenës së pavarur kulturore në...

KULTURA NË KOHËN E KORONËS!

Për shkak të dyerve të mbyllura të të gjitha institucioneve kulturore gjatë gjendjes së shpallur të jashtëzakonshme, Qyteti i Shkupit dhe...

NJOFTIM

Të nderuar, JU INFORMOJMË QË TË GJITHA MANIFESTIMET TË CILAT I ORGANIZON IP QENDRA INFORMATIVE KULTURORE – SHKUP, ME REKOMANDIM TË QEVERISË, GJATË DY JAVËVE...