|

8 јуни 2015 год. во 20:00 ч

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1 , понеделник, 8 јуни 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од ХИЛМИ МЕМЕТИ.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1 , понеделник, 8 јуни 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од ХИЛМИ МЕМЕТИ.

Similar Posts