|

45 VJET krijimtari Stevan Cigaridov

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në ekspozitë nga Stevan Cigaridov në sallonin e ekspozitës – Imperial 2. Ekspozita do të hapet me 9 maj 2019, me fillim në ora 20:00.
Me këtë ekspozitë piktori Cigaridov do të shenojë 45 VJET krijimtari me 45 piktura të bëra në teknikën vaj në pëlhurë të krijuara në periudha të ndryshme të punës së tij.
Stevan Cigaridov lindi në vitin 1951 në Manastir.Jeton në Shkup. Është anëtar i SHPAM-it që nga viti 1983.
Prej vitit 1972 deri më sot ka realizuar 20 ekspozita individuale në Republikën e Maqedonisë Veriore, Itali, Austri, Portugali. Ka marrë pjesë në të gjitha ekspozitat grupore të SHPAM, si dhe në disa ekspozita grupore në Republikën e Maqedonisë Veriore, Serbi, Slloveni, Bullgaria, Francë…
.Ekspozita do të jetë e hapur deri më 19 maj 2019.

Similar Posts