30 VJET ART, nga piktori Reshat Ameti

Të nderuar, QIK -Shkup ju fton në ekspozitën jubilare 30 VJET ART, nga piktori Reshat Ameti.
Në ekspozitë do të prezantohen krijime të punuara ne letër në teknikën akril në vaj nga ciklet “Gjeometri lirike”, “Tradita”, “Depërtim i dritës” dhe “ Enigmë”.Ekspozita do të hapet në sallonin Imerial 1, në datë 10- 24 shtator, 2020.

Të nderuar, QIK -Shkup ju fton në ekspozitën jubilare 30 VJET ART, nga piktori Reshat Ameti.Në ekspozitë do të…

Posted by Kic Qik on Wednesday, September 9, 2020

Поврзани написи