|

29.05. 2014 (e enjte),ora 20:00, në PARKUN E ÇAIRIT.

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në manifestimin “TË GJITHË SË BASHKU”

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në manifestimin “TË GJITHË SË BASHKU”, i cili tradicionalishtë edhe këtë vit do të mbahet në Parkun e Çairit. Mysafir të këtij viti do të jenë NRG BAND, Shkupi Family, Maja Vukiçeviç dhe të tjerë. Manifestimi do te mbahet me 29 maj 2014 (e enjte), me fillim në orën 20:00, në PARKUN E ÇAIRIT.

Similar Posts