|

29.05.2014год.(четврток), почеток во 20:00 часот во Паркот на Чаир.

11:53 Културно-Информативен Центар -Скопје, ве поканува на манифестацијата “СИТЕ ЗАЕДНО“

Културно-Информативен Центар -Скопје, ве поканува на манифестацијата “СИТЕ ЗАЕДНО“ , која тредиционално и оваа година ќе се одржи во Паркот – Чаир. Гости на вечерата ќе бидат “NRG Band “, Маја Вукичевич, Skupi Family и други. Манифестацијата ќе се одржи на ден 29.05.2014год.(четврток), почеток во 20:00 часот во Паркот на Чаир.

Similar Posts