“101 живот” од Весна Мојсова Чепишевска

Почитувани,
Културно-Информативен Центар – Скопје, организира промоција на книгата “101 живот” од Весна Мојсова Чепишевска , на ден,9.06.2020г. во паркот пред КИЦ-Скопје,(на отворено) , со дистанца меѓу посетителите и заштитни маски на посетителите , учесниците и организаторите. почеток во во12:00часот.Книгата ќе ја промовираат,Кристина Николовска и Весна Мојсова- Чепишевска,музичка изведба на Нико Ѓоргески.

Почитувани, Културно-Информативен Центар – Скопје, организира промоција на книгата “101 живот” од Весна…

Posted by Kic Qik on Tuesday, June 2, 2020

Почитувани, Културно-Информативен Центар – Скопје, промоција на книгата “101 живот” од Весна Мојсова Чепишевска ,во…

Posted by Kic Qik on Tuesday, June 9, 2020

Поврзани написи