1 – 13 октомври 2020 год. ќе биде отворена изложба на скулптури од ликовниот уметник АНДРЕЈ МИТЕВСКИ

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 2, од 1 – 13 октомври 2020 год. ќе биде отворена изложба на скулптури од ликовниот уметник АНДРЕЈ МИТЕВСКИ..На изложбата авторот ќе се претстави со 20 скулптури, работени во камен и мермер, создадени последниве 6 години.

Поврзани написи